Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme (adblocker) yazılımınızı kapatıp sayfayı yenileyin.
Rehber 333. Bölüm | LEZZET TURU
Mert Savaş’ın keyifli sunumuyla ekrana gelen program Rehber’de;
İlk olarak Diyarbakır'da güzel bir kahvaltıyla başlıyoruz...
Diyarbakır'ın lezzetli lahmacun çeşitlerinin tadıyoruz...
Ciğer ve saç tavanın yapılışını usta ellerin anlatımıyla dinledikten sonra; Ergani'de Ahmet Usta ile künefe yapıyoruz...
İkinci durağımız Gaziantep'te Kilis tava, küşleme, kıyma kebap, külbastı ve lahmacun gibi birbirinden lezzetli et çeşitlerini tadıyoruz...
Son durağımız ise Adana... Trabzon usulü sütlaç çeşitleriyle tatlı bir kapanış yapacağız...
Mert Savaş’ın keyifli sunumuyla ekrana gelen program Rehber’de;
İlk olarak Diyarbakır'da güzel bir kahvaltıyla başlıyoruz...
Diyarbakır'ın lezzetli lahmacun çeşitlerinin tadıyoruz...
Ciğer ve saç tavanın yapılışını usta ellerin anlatımıyla dinledikten sonra; Ergani'de Ahmet Usta ile künefe yapıyoruz...
İkinci durağımız Gaziantep'te Kilis tava, küşleme, kıyma kebap, külbastı ve lahmacun gibi birbirinden lezzetli et çeşitlerini tadıyoruz...
Son durağımız ise Adana... Trabzon usulü sütlaç çeşitleriyle tatlı bir kapanış yapacağız...