Yunus Emre Akkor, Kilis yöresine ait olan, ana malzemeleri; koyun eti, kırmızı biber, soğan ve sarımsaktan oluşan, yemelere doyamayacağınız ‘Kilis Tava’ tarifini Nursel’le Evin Tadı’nda da paylaştı.
Teve2
Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme (adblocker) yazılımınızı kapatıp sayfayı yenileyin.
Kilis Tava
Yunus Emre Akkor, Kilis yöresine ait olan, ana malzemeleri; koyun eti, kırmızı biber, soğan ve sarımsaktan oluşan, yemelere doyamayacağınız ‘Kilis Tava’ tarifini Nursel’le Evin Tadı’nda da paylaştı.
Yunus Emre Akkor, Kilis yöresine ait olan, ana malzemeleri; koyun eti, kırmızı biber, soğan ve sarımsaktan oluşan, yemelere doyamayacağınız ‘Kilis Tava’ tarifini Nursel’le Evin Tadı’nda da paylaştı.