Japon Mutfağından Seçmeler
Vedat Milor’un bu haftaki ilk durağı bir Japon restoranı oldu. Birbirinden lezzetli Japon yemeklerinin tadına bakan Milor, birkaç öneride de bulundu. İşte o şahane lezzetler…
1
Japon Mutfağından Seçmeler
Japon Mutfağından Seçmeler
Vedat Milor’un bu haftaki ilk durağı bir Japon restoranı oldu. Birbirinden lezzetli Japon yemeklerinin tadına bakan Milor, birkaç öneride de bulundu. İşte o şahane lezzetler…
2
“Eti dövmeyeceksin!”
“Eti dövmeyeceksin!”
Vedat Milor’un bu haftaki ilk durağı sakatat ağırlıklı bir restoran oldu. Etin daha lezzetli olmasıyla ilgili ipuçları veren Milor, özellikle etlerin dövülmemesini tavsiye etti.
3
Vedat Milor’dan “Lebeniye” dokunuşu
Vedat Milor’dan “Lebeniye” dokunuşu
Vedat Milor, lebeniyeye yepyeni bir dokunuş getirdi. Masadaki köz biber ile lebeniyeyi birleştiren Milor, bu eşsiz lezzeti izleyicilerle paylaştı.
4
Sakatatlı İçli Köfte
Sakatatlı İçli Köfte
Vedat Milor, bu kez daha önce hiç yemediği sakatatlı içli köfteyi yorumladı. Geleneksel lezzete farklı dokunuşlar yapan ustayı tebrik eden Milor, içli köfteye 10 üzerinden 10 puan verdi.
5
Antep Lahmacununa Vedat Milor Yorumu
Antep Lahmacununa Vedat Milor Yorumu
Vedat Milor, Antep mutfağının enfes bir temsilcisi olan Antep lahmacununu inceliyor. Geleneksel Antep usulü ile hazırlanan lahmacun, eşlikçileriyle birlikte servis ediliyor. İşte Vedat Milor’un yorumlarıyla Antep lahmacunu…
6
Lezzetin Sade Hali “Soğansız Lahmacun”
Lezzetin Sade Hali “Soğansız Lahmacun”
Vedat Milor, lezzet dolu bir karşılaştırma daha yapıyor! Soğansız lahmacunun tadına bakan Milor, bakın bu lezzeti nasıl yorumladı?
7
Vedat Milor’dan “Soğanlı Lahmacun” değerlendirmesi
Vedat Milor’dan “Soğanlı Lahmacun” değerlendirmesi
Vedat Milor, bu sefer soğanın lezzetini ön plana çıkaran soğanlı lahmacunu deniyor. Geleneksel tarifine yeni lezzetler katarak yapılan bu soğanlı lahmacunu, Vedat Milor yorumluyor…
8
“Genç şeflere bir eleştirim var”
“Genç şeflere bir eleştirim var”
Vedat Milor, genç şeflere sunumla ilgili eleştirilerde bulundu. Lezzet vurgusu yapan Milor, sosyal medyanın da lezzet üzerindeki etkisine değindi.
9
Türk kokoreçi mi Yunan kokoreçi mi?
Türk kokoreçi mi Yunan kokoreçi mi?
Vedat Milor önemli bir tartışmaya son noktayı koyuyor… Türk kokoreçi mi Yunan kokoreçi mi? İşte cevabı…
10
Patlıcan ve Kuzunun Mükemmel Birleşimi “Arap Tava”
Patlıcan ve Kuzunun Mükemmel Birleşimi “Arap Tava”
İlk durağı bir esnaf lokantası olan Vedat Milor, Adıyaman’a özgü bir lezzet olan “Arap Tava” nın tadına baktı. Yemeği yorumlayan Milor, birkaç öneride de bulundu. İşte o şahane lezzet…