Hazırlanışı:
1- Tavuk göğsünü ortasından uzunlamasına bir bıçak yardımıyla delin.
2- Gravyer peyniri ve taze kekiği ince ince kıyın ve krema ile karıştırın.
3- Tavuk göğsünün açtığınıza kısma bu karışımı doldurun.
4- Bir tavada etin her iki tarafını da nar gibi kızartın.
5- Daha sonra önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında tavukları pişirin.
Hazırlanışı:
1- Tavuk göğsünü ortasından uzunlamasına bir bıçak yardımıyla delin.
2- Gravyer peyniri ve taze kekiği ince ince kıyın ve krema ile karıştırın.
3- Tavuk göğsünün açtığınıza kısma bu karışımı doldurun.
4- Bir tavada etin her iki tarafını da nar gibi kızartın.
5- Daha sonra önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında tavukları pişirin.