Video: 120. Bölüm - 24.03.2017

24 Mart Cuma günü; Bugün Çiçek Tasarımcısı Onur Yalçın, çiçeklerden yapılan gelin tepsisi ve gelin tacı yapımını gösterecek. Hobide Sibel Kavaklıoğlu bahar beresi yapacak. Derya Baykal, Eminönü’nde gelin kınası alışverişinde aldıklarını gösterecek. Ayrıca Gülümseten Fikirler’de bahar meresi yapımı var. Mutfakta Bruno Van Damme, kefirde marine edilmiş tavuk göğsü, garnitür patates ve karamelli ekmek pudingi hazırlayacak. Diyabet ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hidayet Çatal ise diyabet ameliyatını anlatacak.
120. Bölüm - 24.03.2017
24 Mart Cuma günü; Bugün Çiçek Tasarımcısı Onur Yalçın, çiçeklerden yapılan gelin tepsisi ve gelin tacı yapımını gösterecek. Hobide Sibel Kavaklıoğlu bahar beresi yapacak. Derya Baykal, Eminönü’nde gelin kınası alışverişinde aldıklarını gösterecek. Ayrıca Gülümseten Fikirler’de bahar meresi yapımı var. Mutfakta Bruno Van Damme, kefirde marine edilmiş tavuk göğsü, garnitür patates ve karamelli ekmek pudingi hazırlayacak. Diyabet ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hidayet Çatal ise diyabet ameliyatını anlatacak.

 

120. Bölüm - 24.03.2017
24 Mart Cuma günü; Bugün Çiçek Tasarımcısı Onur Yalçın, çiçeklerden yapılan gelin tepsisi ve gelin tacı yapımını gösterecek. Hobide Sibel Kavaklıoğlu bahar beresi yapacak. Derya Baykal, Eminönü’nde gelin kınası alışverişinde aldıklarını gösterecek. Ayrıca Gülümseten Fikirler’de bahar meresi yapımı var. Mutfakta Bruno Van Damme, kefirde marine edilmiş tavuk göğsü, garnitür patates ve karamelli ekmek pudingi hazırlayacak. Diyabet ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hidayet Çatal ise diyabet ameliyatını anlatacak.

 

İlgili Videolar

Son Eklenenler